Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Dossieropslag met systemen van Hänel

Een juiste sortering en veilige archivering vormen
de basis voor een betrouwbare dossieropslag.

De correcte dossieropslag in stellingen kost veel tijd, ruimte en organisatie. Veel bedrijven besteden hun dossieropslag daarom uit en werken daarbij samen met gespecialiseerde dienstverleners.

Individuele dossieropslag voor uw bedrijf

Deze bedrijven bieden een schone, veilige, droge en toereikende ruimte voor de archivering van dossiers aan. Daarbij kan het bedrijf de vorm van dossieropslag bepalen door te overleggen met de specialisten van het externe bedrijf. Vaak worden de dossiers in automatische dossiermagazijnen opgeslagen. Deze dure uitbesteding van de dossieropslag heeft in enkele gevallen echter weinig zin. Als er bijvoorbeeld op elk moment en snel toegang tot de dossiers moet worden verkregen of als het gaat om gevoelige documenten die niet voor derden bestemd zijn, moet de dossieropslag intern worden georganiseerd.

Flexibele archiveringssystemen voor uw dossiers

Er zijn dus heel veel gevallen waarin grote hoeveelheden dossiers direct bij de gebruiker beschikbaar moeten worden gesteld. Als alternatief voor traditionele stellingsystemen biedt Hänel met de Rotomat® kantoorlift een flexibele oplossing voor de dossieropslag aan. Voor de dossieropslag zijn verschillende archiveringssystemen beschikbaar:

  • Van orders, hangmappen en staande mappen tot en met kaartenbakken: voor alles is er de optimale lift. 
  • De Hänel Rotomat® kantoorlift biedt een passende draagsetindeling voor de desbetreffende archiveringssystemen. Deze kunnen zelfs in een lift vrij gecombineerd worden.


Talloze bedrijven wereldwijd gebruiken de Hänel Rotomat® kantoorlift voor het opslaan van dossiers. Door de compacte bouwwijze van de Hänel liften en het paternosterprincipe in de Hänel Rotomat® kantoorlift kunnen grote dossierarchieven in een zeer krappe ruimte worden georganiseerd. Daarbij wordt de ruimte dankzij het artikel-naar-persoon-systeem in de hoogte volledig en ergonomisch benut.

Ergonomische en veilige dossieropslag
Flexibele indelingsmogelijkheden voor alle gangbare archiveringssystemen, de bescherming tegen onbevoegde toegang en een ergonomisch gebruik maken de dossieropslag met de Hänel Rotomat® kantoorlift tot een efficiënte archiefoplossing.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.