Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
  • Expeditiemagazijn:

Expeditiemagazijn:

tussenmagazijn voor goederen tot aan de verzending

Het expeditiemagazijn is bedoeld voor de tijdelijke opslag van artikelen. In het expeditiemagazijn worden goederen en artikelen korte tijd opgeslagen om ze vervolgens in het bestelde aantal naar een klant te verzenden. Hiervoor is het van cruciaal belang dat in het expeditiemagazijn alle beschikbare producten aanwezig zijn. Na de ontvangst van een order worden de bestelde artikelen verzameld, verpakt en verzendklaar gemaakt.

Een efficiënt expeditiemagazijn is ruimtebesparend ingericht en stelt de gewenste artikelen snel en veilig beschikbaar voor het picken. Transport- en loopafstanden zijn in het expeditiemagazijn zo kort en overzichtelijk mogelijk. Hänel magazijnsystemen voldoen aan alle eisen die aan een economisch expeditiemagazijn worden gesteld. De eenvoudige koppeling aan bovenliggende ERP-systemen is ook een pluspunt.

Expeditiemagazijn innovatief uitrusten voor de hoogste pickprestaties

Aan een modern expeditiemagazijn worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Om hieraan te voldoen, is het belangrijk om een doordacht intralogistiek concept te ontwikkelen en te implementeren. Hänel biedt hiervoor de juiste componenten aan, die de hoogste pickprestaties in het expeditiemagazijn door korte verplaatsingsafstanden mogelijk maken. De Hänel Rotomat® magazijnlift wordt in het expeditiemagazijn als optimaal, geautomatiseerd beschikbaarstellingssysteem gebruikt.

De Hänel Rotomat® magazijnlift werkt volgens het principe van de omloopstelling en zorgt voor een zeer snelle beschikbaarstelling van de gewenste artikelen en daarmee voor hoge pickprestaties. Eén persoon kan bij meerdere magazijnliften tegelijkertijd artikelen verzamelen en orders verwerken. De Hänel microprocessorbesturingen kunnen rechtstreeks aan het ERP-systeem worden gekoppeld, zodat de orders op de besturingen weergegeven en de magazijnliften juist voorgepositioneerd kunnen worden. In het expeditiemagazijn worden Hänel magazijnliften en andere componenten van een intelligent magazijnsysteem van Hänel voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij postorderbedrijven, bij logistiek dienstverleners of voor de aanvoer van reserveonderdelen – de doordachte en moderne systemen leveren hun diensten flexibel, betrouwbaar en professioneel.

Hänel staat al ruim 60 jaar voor innovatieve oplossingen op het gebied van geautomatiseerde materiaalbeschikbaarstelling. Tegenwoordig behoort het bedrijf tot 's werelds grootste aanbieders op dit gebied. Hänel is ook het juiste aanspreekpunt als het gaat om de inrichting van een modern expeditiemagazijn. De systemen van Hänel zijn efficiënt en innovatief en houden ook rekening met de verantwoordelijkheid voor het milieu.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.