Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Opslag van zware lasten:

Magazijn voor zware goederen

Hänel biedt speciaal voor de opslag van zware lasten de Hänel Lean-Lift® in een speciale uitvoering aan. Als efficiënt magazijn voor zware lasten ontworpen, kunnen opslagcontainers hier elk met tot wel 1.000 kg worden beladen. Tot wel 60 ton bedraagt de totale capaciteit die de Hänel Lean-Lift® in de speciale uitvoering voor zware lasten kan waarborgen. Ook de Hänel Rotomat® magazijnlift kan in een uitvoering, die speciaal is afgestemd op de opslag van zware lasten, worden geïnstalleerd.

Speciale inrichtingen voor de opslag van zware lasten worden veelvoudig toegepast. Vaak zijn het gereedschappen die in magazijnen voor zware lasten worden bewaard. Maar ook zware apparatuur en productiegoederen kunnen in een dergelijk magazijn worden ondergebracht. Hänel biedt ook op het gebied van zware lasten de passende oplossing voor elke eis.
Een speciaal magazijn voor de opslag van zware lasten is bij Hänel in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, passend bij elke behoefte en met de modernste techniek.

Opslag van zware lasten: Afgestemd op hoog gewicht

Erg zware lasten stellen hoge eisen aan de opslag. Speciale magazijnen voor zware lasten zijn er nodig om aan het hoge gewicht van zware goederen te kunnen voldoen. Bij het op- en uitslaan komen enorme krachten vrij- en dus moet het magazijn erop zijn afgestemd om bestand te zijn tegen deze krachten. Anders dan andere magazijnsystemen is een magazijn voor zware lasten opgezet volgens het artikel-naar-persoon-principe. Dit betekent dat de uit het magazijn benodigde goederen direct naar de plek worden getransporteerd, waar zij werden opgevraagd. Er zijn stellingen voor zware lasten die enkel en alleen zijn afgestemd op hoge lasten - een speciaal magazijn voor zware lasten is echter niet alleen bedoeld om zware lasten veilig op te slaan, maar biedt bij de omgang met de goederen door middel van volautomatische processen tevens gericht comfort en betrouwbaarheid bij het op- en uitslaan . Hier zijn dan niet alleen de stellingvlakken, maar ook de motor en aandrijfcomponenten speciaal ontworpen voor hoge gewichten.

Door het artikel-naar-persoon-principe is voor de opslag van zware lasten doorgaans een groot magazijn-grondoppervlak nodig. Bij goederen die erg zwaar zijn, kan de hoogte van het magazijn niet volledig worden geëxploiteerd. Een geautomatiseerd magazijn voor zware lasten echter kan ook de volledige hoogte van een magazijn benutten en de zware lasten automatisch naar hun opslagplaats evenals naar de werkopening brengen.

Opslag van zware lasten: Een automatisch magazijnsysteem voor sterke belastingen

© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.