Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
  • Plateaumagazijn voor het opslaan van grote goederen
  • Plateaumagazijn voor het opslaan van grote goederen

Plateaumagazijn voor het opslaan van grote goederen

In het plateaumagazijn kan een bedrijf
grote artikelen of producten opslaan

Een ander automatisch magazijnsysteem is het geautomatiseerde plateaumagazijn. Automatische plateaumagazijnen werken volgens het artikel-naar-persoon-systeem. Dat wil zeggen dat het opgevraagde artikel door het plateaumagazijn naar de werkopening wordt gebracht. Het automatische plateaumagazijn wordt motorisch aangedreven en via een stellingbedieningsapparaat bestuurd. Door de eenvoudige bediening van het plateaumagazijn kunnen de medewerkers snel worden ingewerkt en is een naadloze integratie in de arbeidsprocessen mogelijk. Automatische plateaumagazijnen worden in de meest uiteenlopende groottes en dieptes en met een verschillend aantal opslagplaatsen aangeboden. Hierdoor kan een bedrijf ook grote artikelen of producten opslaan en dus een centraal magazijn inrichten. Plateaumagazijn bieden bijvoorbeeld de perfecte opslagruimte voor platen, boxen, dozen, etc.

Plateaus - magazijnsystemen met verschillende indelingselementen

De plateaus worden op de gewenste wijze gevuld of kunnen idealiter met verschillend indelingsmateriaal voor diverse doeleinden worden aangepast. Een ander punt is de enorme tijdsbesparing die door de verkorte verplaatsingstijden en het wegvallen van het zoeken naar het geselecteerde artikel ontstaat. Een automatisch plateaumagazijn ondersteunt het snel en gericht werken in het magazijn en bevordert een vlekkeloos arbeidsproces. Verticale liften zoals de Hänel Lean-Lift® of de Hänel Multi-Space® werken eveneens volgens het principe van het plateaumagazijn. De plateaus, die bij Hänel opslagcontainers worden genoemd, worden voor en achter de "lift", de Hänel extractor, opgeslagen. Bij Hänel worden ze op de zeer stevige Hänel rasterwand opgeslagen. De verticale liften van Hänel worden wereldwijd als beproefde plateaumagazijnen gebruikt.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.