Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Sorteerpaternoster:

Het intelligente magazijnsysteem

Magazijnpaternosters vormen een magazijnsysteem dat weinig plaats in beslag neemt en veel comfort en rendabiliteit bij de omgang met de opgeslagen goederen levert. Het systeem werkt volgens hetzelfde principe als een paternosterlift. Verticaal lopende stellingvlakken bieden de mogelijkheid om een groot aantal producten gestructureerd en overzichtelijk op te slaan. Op aanvraag worden de gewenste goederen direct naar een werkopening gebracht, waardoor een snelle toegang gewaarborgd is. Volgens het artikel-naar-persoon-principe geconstrueerd, zorgt een magazijnpaternoster voor een efficiënt magazijnbeheer en bespaart deze veel tijd en werk bij het op- en uitslaan van artikelen. De magazijnpaternoster kan op een gering plaatsingsoppervlak worden geïnstalleerd en maakt zo veel mogelijk gebruik van de hoogte van de ruimte. Omdat de artikelen direct naar de persoon worden gebracht, kunnen artikelen probleemloos ook op grote hoogte worden opgeslagen. Het magazijnsysteem is aan een software gekoppeld via de welke het magazijnbeheer georganiseerd verloopt.

Sorteerpaternoster: Producten sorteren, indelen, opslaan

De magazijnpaternoster wordt afhankelijk van het gebruiksdoeleinde ook als sorteerpaternoster aangeduid en gebruikt. Hierbij gaat het er niet alleen om artikelen efficiënt op- en uit te slaan, maar ook om deze te sorteren en gestructureerd en overzichtelijk op te slaan. Overal daar, waar een verwisseling van onderdelen gevolgen zou kunnen hebben, is een sorteerpaternoster de keuzemogelijkheid. Producten kunnen in het magazijnsysteem worden opgeslagen en individueel worden gesorteerd en ingedeeld. Hiervoor staan in de magazijnpaternoster verschillende niveaus en vakken ter beschikking. De sorteerpaternoster heeft reeds zijn deugdelijkheid bewezen bijv. in bejaarden- en verpleegtehuizen, waar de persoonlijke was in een dergelijk magazijnsysteem wordt gesorteerd, ingedeeld en opgeslagen. Omdat een sorteerpaternoster of ook magazijnpaternoster voor meer efficiëntie bij de bedrijfsprocessen zorgt, is de investering in een dergelijk magazijnsysteem snel terugverdiend. De magazijnpaternoster kan helemaal op de eisen en behoeften van het bedrijf worden afgestemd en vormt een moderne, op maat gemaakte magazijnoplossing.
De sorteerpaternoster is niet alleen een ruimtebesparend en betrouwbaar magazijnsysteem, maar ook een hulpmiddel bij het sorteren en indelen van artikelen.

Magazijnpaternoster voor een efficiënt magazijnbeheer

© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.