Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Archieflift voor de opslag van documenten

Een archieflift is uitstekend geschikt voor de overzichtelijke opslag van grote hoeveelheden documenten die indien nodig ook snel ter beschikking kunnen worden gesteld. In dit opslagsysteem kunnen systeemkaarten evenals hangmappen of ordners worden ondergebracht die op aanvraag snel en eenvoudig ter beschikking staan. Een doordachte archivering draagt bij tot efficiënte processen en zorgt voor meer comfort evenals tijdsbesparing op de werkplek.

Een archieflift in het bedrijf vormt een economisch alternatief voor de vaak dure outsourcing van de dossieropslag. Ook gevoelige documenten kunnen hier veilig worden opgeslagen. Met de Hänel Rotomat® kantoorlift heeft Hänel een intelligente archieflift ontwikkeld die een ergonomische en veilige opslag van dossiers, passend voor alle gangbare archiveringssystemen mogelijk maakt.

Archieflift: Een flexibel archiveringssysteem

De Hänel Rotomat® kantoorlift kan als archieflift veelzijdig worden ingezet en biedt een passende draagsetindeling voor alle gangbare archiveringssystemen. Of het nu ordners, hangmappen of staande mappen of kaartenbakken betreft - alles vindt in de archieflift de juiste plek en kan in een zeer krappe ruimte worden georganiseerd. Het automatische magazijnsysteem zorgt voor plaatsbesparing omdat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de hoogte van de ruimte. Door het artikel-naar-persoon-systeem komen verplaatsings- en zoektijden in het magazijn te vervallen en is een snelle en comfortabele toegang tot de gewenste documenten mogelijk. Ondergebracht in de archieflift zijn de opgeslagen dossiers bovendien optimaal beschermd tegen toegang door onbevoegden – alsook tegen invloeden van buitenaf en beschadigingen.

Als flexibel archiveringssysteem biedt de archieflift talrijke toepassingsmogelijkheden. Hij wordt niet alleen in archieven van bedrijven ingezet, maar ook in bureaus of bij banken evenals bij overheidsinstanties of bibliotheken. De snelle en eenvoudige toegang tot documenten op een ergonomisch gunstige werkplek gaat bij de archieflift gepaard met het voordeel van een optimale benutting van de hoogte van de ruimte en de besparing qua opslagplaats.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.