Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

‘s werelds grootste beurs CeMAT 2018

Grote belangstelling bij de beursbezoekers voor de innovaties van Hänel

Digitale koppeling – het centrale onderwerp tijdens de CeMAT 2018
Met het devies Logistics 4.0 ontmoet industrie 4.0 was de CeMAT weer in de Hannover Messe geïntegreerd. Zo konden de vele beursbezoekers naast de industriële beurs ook de CeMAT bezoeken. Velen maakten hierbij gebruik van de gelegenheid om zich bij de Hänel stand te overtuigen van de intelligente innovaties voor de intralogistiek.

Tijdens de beurs stonden er bij Hänel zes thema’s op de voorgrond die ook live werden gepresenteerd.

Naast de competentie van de verscheidenheid van Hänel besturingen en de Smart-Integration van de Hänel magazijnliften in wereldwijde netwerken stond bij het thema Digital Connected ook het verzamelen met de besturing MP 14 N en het digitale pickdisplay aan de Hänel Rotomat® op de voorgrond.

Ook presenteerde Hänel een nieuw bedieningsconcept: de nieuwe Hänel besturing MP 14 N in samenspel met de magazijnbeheer-software HänelSoft® en de Hänel PictureControl, een in de lift ingebouwde camera, zorgt voor perfect visueel werken met de Hänel Lean-Lift®.
Pick-by-Light en Put-to-Light met de Hänel Rotomat® magazijnlift waren eveneens een thema van deze CeMAT.

Maximale picksnelheid door de omlooptechnologie en de integratie in een Pickby-Light- en Put-to-Light-concept met standaard in de handel verkrijgbare web-devices en HänelSoft® laten op uitstekende wijze het samenspel zien tussen beproefde techniek en modernste features.

Een highlight is de besturing van de Hänel magazijnlift met behulp van Augmented-Realitybrillen. Door de SOAP-interface in de Hänel besturingen is het bijv. mogelijk om via SAP de Hänel liften met een Augmented-Reality-bril te besturen en zo uitermate effectief te werken. Deze methode werd tijdens een live-presentatie bij de Hänel stand geïntroduceerd.

Bij het onderwerp Powerful Features werden verdere extra uitrustingen gepresenteerd voor een efficiëntieverhoging van de Hänel magazijnliften.

Op veel belangstelling bij het vakpubliek kon ook de deelname van Hänel bij de Logistics Hub 4.0 in hal 23 rekenen. Hier werd het Pick-by-Lighten Put-to-Light-concept van Hänel binnen de logistieke keten gepresenteerd.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.