Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Onze zusteronderneming Hänel Precisietandwielen was eveneens present op de beurs

De tandwielfabriek Hänel presenteerde op de Hannover Messe precisietandwielen van de hoogste kwaliteit
Op de Hannover Messe 2018 was Hänel Precisietandwielen met een nieuw gedesignde stand vertegenwoordigd en heeft hier de uitmuntende kwaliteit van zijn producten gepresenteerd.

Zo konden vele bezoekers en geïnteresseerden zich bij de tandwiel-stand overtuigen van de spreekwoordelijke Hänel precisie. Bezoekers uit de hele wereld waren onder de indruk van de hoge flexibiliteit van onze productie.
Van de beperkte serieproductie tot aan de realisatie van speciale oplossingen verwezenlijken wij aanvragen uit de meest uiteenlopende branches snel en exact. Hierbij staat een uitgebreid advies op de voorgrond.

Wij bedanken ons voor de enorme belangstelling voor onze onderneming en onze producten en verheugen ons op de voorts succesvolle samenwerking.
 Hänel Precisietandwielen was met een nieuw gedesignde stand present op de Hannover Messe 2018
 De standbezoekers konden zich aan de hand van talrijke tentoongestelde stukken overtuigen van de Hänel kwaliteit
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.