Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

POWERFUL FEATURES

Intelligente uitrusting voor een efficiëntieverhoging

Individuele configuratie voor verfijnde taken!
Hänel biedt individuele uitrustingen om de Hänel magazijnliften ideaal aan de meest uiteenlopende eisen aan te passen.

Met het Hänel Pick-o-Light® System worden de opgeslagen artikelen door middel van een vrij beweegbare led-eenheid boven de werkopening gemarkeerd. Door deze lichtmarkering is het eenvoudiger om het aangevraagde artikel te identificeren en wordt de picksnelheid verhoogd.

Met de Hänel besturing MP 12 N kunnen de Hänel magazijnliften als standalone-oplossing met reeds geïntegreerde magazijnbeheer-software worden gebruikt of dankzij vier verschillende modi probleemloos in netwerken worden geïntegreerd.
Ook door de highspeed-uitvoering van de Hänel Lean-Lift® kan op grond van de maximale verplaatsingssnelheden de efficiëntie van de Hänel magazijnsystemen nogmaals duidelijk worden verhoogd.

Met de Hänel EcoDrive® kan afhankelijk van het verplaatsingsvermogen tot wel 40 % van de van tevoren voor de opwaartse beweging benodigde energie weer aan het stroomnet worden teruggegeven.

Onze specialisten helpen u graag om de voor uw eisen ideale speciale uitrusting te vinden!
 Hänel biedt vele speciale uitrustingen om de efficiëntie in uw magazijn te verhogen
 De Hänel Pick-o-Light-Vario® kan via twee assen vrij worden verplaatst. Een led-eenheid boven de werkopening…
 …identificeert het opgevraagde artikel zonder verwisseling. Optioneel kan deze ter identificatie van zeer kleine artikelen ook met een dradenkruis worden uitgerust
 Of het nu als standalone-oplossing met geïntegreerd magazijnbeheer is of opgenomen in een hoger geplaatst ERP-systeem – bij de besturing MP 12 N van Hänel is reeds alles al geïntegreerd
 De Hänel EcoDrive® zet de energie van de naar beneden komende extractor om in elektrische energie en levert deze vervolgens weer aan het elektriciteitsnet
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.