Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

Smart Picking

Optimaal verzamelen met de Hänel Lean-Lift®
en de Hänel Rotomat®

Het gebruik van web-devices maakt het verzamelen gemakkelijk en flexibel
De basis voor dit vernieuwende en tevens kostenefficiënte orderpicksysteem vormt de magazijnbeheersoftware HänelSoft® in combinatie met de module Verzamelopdracht.

Hiermee worden meerdere orders in één pick-proces samengevoegd. Het pick-proces aan de Hänelliften en bij de stellingen wordt dan bijv. door een speciale kar ondersteund, waarop voor elke order een bak staat.

Bij de bakken van de kar bevinden zich standaard in de handel verkrijgbare web-devices, via welke de medewerker kan zien, in welke bakken het verzamelen moet plaatsvinden. De toewijzing van de bakken aan de pickplaats gebeurt snel en eenvoudig d. m.v. barcode-scanners of direct aan de web-device.
Dit Put-to-Light-display levert informatie over artikelnummer, ordernummer, voorraad enz. direct op de opslagbak op de wagen.

Het pick-proces van de samengevoegde orders wordt zo parallel aan de liftbesturing en de web-device met een optimale tijd en liftbeweging afgewerkt.

In de magazijnbeheer-software HänelSoft® worden alle gegevens centraal beheerd en geboekt. Doordat het systeem met standaard in de handel verkrijgbare web-devices is uitgerust, is deze efficiënte oplossing uiterst comfortabel en kostenefficiënt.

Hänel biedt intelligente systemen voor High-Speed-Picking!
 Het nieuwe Smart-Pickingconcept in samenspel met de Hänel Rotomat® – de optimale oplossing voor High-Speed-Picking
 De verzamelbakken worden direct via barcode-scanner toegewezen
 Meerdere orders worden parallel, met een optimale tijd en liftbeweging afgewerkt
 De web-device laat zien in welke bak het artikel moet worden verzameld. Hier wordt dan ook meteen het proces bevestigd
 De opslagplaats wordt zowel grafisch op het besturingsdisplay…
 …als ook op de opslagplaats optisch weergegeven
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.