Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.

VISUAL OPERATION

Het nieuwe bedieningsconcept van Hänel – de besturing MP 14 N

Hänel PictureControl, HänelSoft® en de besturing MP14 N – innovatief visueel bedienen!
Met de Hänel PictureControl behoudt u zicht op uw magazijn. Een in de lift geïntegreerde camera registreert betrouwbaar alle voorraadbewegingen. HänelSoft® Picture beheert naast alle magazijngegevens ook de containerfoto’s.

Een bepaald aantal foto’s per container wordt gearchiveerd, waardoor voorraadbewegingen bij de container traceerbaar zijn en ook aan de betreffende gebruiker kunnen worden toegekend.

Voor de weergave van de artikelfoto’s direct aan de liftbesturing is de MP 14 N uitermate geschikt. Met het 12-inch grote touchscreen verlegt de high-performance-besturing MP14 N grenzen op het gebied van bedieningsgemak.

Zowel de foto’s van artikelen alsook van de containers worden in een nog hogere resolutie en nog gedetailleerder weergegeven. Aan de hand van de informatie op de foto kan een artikel op een container direct aan de liftbesturing worden geïdentificeerd en naar de werkopening worden gebracht.

Bovendien krijgt de gebruiker direct op de containerfoto te zien waar hij artikelen moet op- of uitslaan.

Dit innovatieve bedieningsconcept helpt om processen in het magazijn te optimaliseren en de efficiëntie duidelijk te verhogen!
 Live-presentatatie van het nieuwe visuele bedieningsconcept aan een Hänel Lean-Lift®
 Een in de lift ingebouwde camera fotografeert bij elke voorraadbeweging de container in de werkopening
 Na het wegnemen van de artikelen en de bevestiging op de besturing wordt er een containerfoto gemaakt
 De containerfoto’s kunnen direct op de besturing worden bekeken. Bovendien wordt de opslagplaats van het aangevraagde artikel direct op de containerfoto weergegeven
 Ook op de desktop-pc kunnen alle voorraadbewegingen aan de hand van de containerfoto’s worden gevolgd
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.