Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hänel Lean-Lift®
Opslag tot –80°C
Hänel heeft met de systemen ClimateStore® al geruime tijd vernieuwende oplossingen voor de opslag bij een beheersbare binnenlucht in het assortiment.
Nu biedt Hänel een nieuwe mogelijkheid voor de opslag bij extreem lage temperaturen tot –80°C aan. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de functie om de Hänel opslagcontainers te elektrificeren.
Zo is het mogelijk om koelboxen op te slaan en tijdens de opslag van stroom te voorzien. Hierdoor wordt voor een permanente koeling van de opgeslagen artikelen gezorgd.
De grootte van de werkopening van de Lean-Lift® wordt in dit geval aan de desbetreffende koelsystemen aangepast. Zodoende blijft het van Hänel bekende ergonomisch werken mogelijk.
Dit systeem is uitermate geschikt voor de opslag van gevoelige onderdelen in de elektronica-industrie en medische techniek. Hierin kunnen bijvoorbeeld ook bloedzakken probleemloos opgeslagen worden.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.