Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Gecertificeerde kwaliteit
Innovatieve ontwikkelingen en de
modernste productietechnologie
Hänel – een bedrijf dat zich tot de hoogste kwaliteit heeft verplicht!
Geen enkele Hänel lift is hetzelfde. De reden hiervoor is heel simpel: elke opgave is anders.
Daarom staat de kwaliteit van de advisering, samen met de productkwaliteit, bij ons op de eerste plaats. Op basis van uw eisen en onze ervaringen ontwikkelen wij de voor u op maat gesneden totaaloplossing.

Ondanks de automatisering staat de mens centraal. Hij coördineert de verschillende productiestappen en bewaakt hun kwaliteit permanent.

Op 1 september 1993 werd Hänel Duitsland als eerste bedrijf in zijn branche (verticale lifttechnologie) door het ‘Duits instituut voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen’ onderscheiden met het internationale kwaliteitscertificaat volgens ISO 9001.

Ook in 2017 werd het procesgerichte kwaliteitsmanagement van Hänel door de keuringsinstantie TÜV Hessen beloond met het actuele DIN EN ISO 9001:2015 certificaat.
Kwaliteit begint bij het advies
 Certificaat 488 kB
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.