Met uw toestemming analyseren wij het gebruik van onze website met behulp van tracking-technologieën en cookies om een optimale weergave van de website te kunnen garanderen en deze voortdurend te kunnen verbeteren. De toestemming is vrijwillig en kan te allen tijde worden ingetrokken. Verdere informatie met betrekking tot dit onderwerp vindt u in onze verklaring betreffende de gegevensbescherming.
Hightechproductie
voor de hoogste eisen
De spil van de productie is het moderne magazijn voor plaatstalen onderdelen centraal op de productieafdeling. Hier worden onbewerkt plaatstaal en ook modules automatisch naar de bewerkingscentra geleid en weer tussentijds opgeslagen.

De pons- en laserbewerking van de voor de productie benodigde plaatstalen onderdelen wordt op TruMatic- en TruPunch-machines van de firma TRUMPF uitgevoerd. Voor het laden zijn automatische laadsystemen beschikbaar.

Om een gelijkblijvende hoge kwaliteit van de Hänel producten te garanderen, worden ook de nieuwste lasmethodes in een speciaal voor Hänel ontwikkelde lasinstallatie door volautomatische precisierobots uitgevoerd.

Om de hoge aantallen benodigde containers te bereiken, gebruiken wij krachtige buigmachines die door robots worden beladen.
Verantwoordelijkheid voor het milieu
Het spreekt voor zich dat de productie in onze drie fabrieken aan de meest recente milieurichtlijnen voldoet en deze richtlijnen zelfs overtreft: er worden uitsluitend milieubesparende en recyclebare materialen gebruikt.
© Hänel GmbH & Co. KG Innovatieve ideeën. Perfecte techniek. Flexibele systemen.